Verschuiving van agrarisch naar Horeca en recreatiebedrijven

Professioneel rattenbeheer verplaatst zich richting horeca en recreatie

Met de komst van het voorjaar verschuift de aandacht van professioneel rattenbeheer steeds vaker van agrarische bedrijven naar de horeca- en recreatiesector. Terrassen gaan open, gasten genieten buiten van eten en drinken – en dat trekt helaas ook ongewenste bezoekers aan. Ratten vormen in deze setting niet alleen een hygiënisch risico, maar ook een bedreiging voor de reputatie van een onderneming.

Als professional merk ik een duidelijke toename in aanvragen vanuit cafés, restaurants en recreatiebedrijven. Waar agrarische klanten voorheen de grootste doelgroep waren, zijn het nu vooral horecaondernemers die mij inschakelen voor discrete en doeltreffende bestrijding.

Een aanpak op maat, waarbij veiligheid en continuïteit van de bedrijfsvoering voorop staan, is hierbij essentieel. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en kennis van het gedrag van ratten, zorg ik voor effectieve bestrijding zonder overlast voor gasten of personeel. Dit kan overdag of 's avonds als uw gasten weer naar huis zijn of op dagen dat uw bedrijf gesloten is.

Wilt u het terrasseizoen starten zonder zorgen over ongedierte? Neem dan op tijd contact op voor inspectie en advies. Professioneel rattenbeheer is niet alleen een kwestie van bestrijden, maar vooral van voorkomen.

Blogoverzicht >